La nit electoral ha oferit poques sorpreses quant als resultats municipals a la Vall d'Albaida. Així, el PSOE manté les seues majories absolutes a Bocairent, Pobla del Duc i Castelló de Rugat, encara que amb menor suport del qual tenien. En canvi, a Alfarrasí, on governava el que és secretari comarcal del PSOE, Fede Vidal, les urnes han deixat un canvi, ja que de majoria del PSOE s'ha passat a majoria absoluta del PP. Cinc vots a favor dels populars han decantat l'alcaldia.
Els populars conserven, amb major amplitud, les alcaldies de Montaverner amb Jorge Boluda i de l'Olleria, on Ramón Vidal ha obtingut un gran resultat amb 10 regidors enfront dels 7 que tenia en la passada legislatura.
Compromís, per part seua, conserva l'alcaldia d'Agullent amb una nova majoria per a Pau Muñoz.
Situació diferent és la que ha ocorregut a Aielo de Malferit i a Albaida. En Aielo, el PP ha aconseguit 4 regidors, els mateixos que el PSOE, per 2 de Compromís i un edil de Per Aielo. Respecte a Abaida, on governava Compromís amb majoria absoluta, la marxa de qui fora alcalde a pocs mesos d'acabar la legislatura ha deixat un consistori amb 6 regidors per al PP (duplica respecte als 3 que tenia), per 4 de Compromís (tenia 7), i 3 del PSOE (manté els 3 que tenia).
Ens Uneix ha aconseguit les alcaldies de Palomar, Benissoda, Beniatjar, Bufali i Benicolet i entra en el consistori de Atzeneta, a més dels de Vilallonga i Muro.