- Com valora estes setmanes des de la presa de possessió? Com han començat esta nova etapa per a l’Ajuntament de l’Olleria?
- Hem començat amb molta il·lusió, però també també amb molta faena perquè hi havia contractes nous d’estiu i altres coses de funcionament d’un ajuntament que s’havien de posar en marxa. Tenim moltes ganes de treballar i començar a fer realitat les nostres propostes. 
- Amb el pas de les setmanes, com valora la seua victòria? Quines pensa que van ser les claus d’eixos resultats electorals?
- Com que hem arribat i s’hem posat immediatament a treballar per donar el millor servici possible al poble, tampoc s’hem parat a pensar molt sobre això. Evidentment, la valoració dels resultats és molt positiva, però ara ja toca treballar. Supose que amb el temps, el pes polític que té l’Olleria i també el Partit Popular anirà donant els seus fruits. 
- Ha sigut la seua una victòria contra corrent?
- Sí, la nostra llista era nova, la ciutadania ha confiat en este projecte i ha castigat un poc a les altres formacions polítiques. Contem amb gent independent, molt preparada i formada en les seues àrees. Pense que l’Olleria necessitava un canvi. Espere que nosaltres pugam fer realitat eixa promesa de canvi.   
- Quines van a ser les prioritats per a la legislatura?
- De manera immediata, estem fent canvis que la ciutadania reclamava perquè no s’havien fet bé. Encara ens agradaria fer més coses. Per exemple, traçats de carrers. Més a llarg termini, el nostre programa electoral era molt dens, amb projectes per a portar endavant en 4 anys i també altres en 8 anys. Per a això, necessitem recursos. Estem trobant assumptes que no portàvem al programa perquè no teníem constància, però que s’hauran de fer, pel bé de tot el poble. 
- Com quins?
- Per exemple, la rehabilitació dels dipòsits de l’aigua municipal, les canonades d’aigua potable... que estan molt velles. Els informes tècnics així ho constaten. Haurem de buscar fons europeus, nacionals o autonòmics per afrontar este projecte. Era un tema al qual mols governs locals van donar l’esquena.
Millorar les escoles esportives, potenciar la cultura i les fetes tradicionals són altres dels assumptes que volen afrontar i especialment, analitzar què es pot millorar al polígon industrial.
- Van a adherir-se a les ajudes per a millora de polígons?
- Si, anem a adherir-se a totes les ajudes que siguen beneficioses per al poble. Ja quan estaven a l’oposició van votar sempre a favor de les ajudes als polígons o qualsevol altra ajuda. 

- Un dels projectes que afectaria directament a l’Olleria és el desdoblament de la CV 40, tenen previst alguna reivindicació al respecte?
- És una reivindicació que venia fent-se des del govern del Botànic quan estaven a l’oposició, amb presència d’estos partits a distintes plataformes, però no sé per què, ara que estan governant eixes plataformes han deixat de mobilitzar-se i no està reivindicant-se amb la mateixa força. Crec que era una estratègia política. El PP a nivell comarcal s’hem mobilitzat, perquè la comarca de la Vall d’Albaida no està ben comunicada. Pense que hauria de ser no sols una reivindicació del PP sinó de tots els grups polítics. Ara que torna a estar el Botànic II, hem de tornar a demanar que se’ns faça cas, perquè és bo per a tota la comarca. És necessària especialment per als nostres productes, tant agroalimentaris com industrials. 
- L’Olleria té un important teixit industrial, quines mesures pensen aplicar en relació amb la industria?
- S’ha avançat molt en l’aspecte de seguretat, perquè hi ha càmeres que graven 24 h, es va instal·lar un dipòsit contra incendis, es va crear una zona verda... Ara el que volem és acabar una fase del polígon per a mantindré les empreses que tenim i que en puguen vindre altres de fora. S’ha creat la regidoria de polígons industrials per a donar un millor servici al polígon. Estarà dins l’àrea d’Urbanisme, que és la que jo porte. Estem estudiant si és possible aplicar drons a la vigilància dels polígons i a altres zones, per evitar robatoris, vandalisme, el control dels residus, etc.
- Què aporten eixos 4 anys a l’oposició per ara afrontar la gestió de l’Ajuntament?
- A mi la política m’ha agradat des de fa molt de temps. Estos últims quatre anys m’han aportat poder conéixer el funcionament de l’Ajuntament, vore coses que es poden millorar des d’altre punt de vista, amb altres persones que siguen més accessibles a les entitats locals, al veïnat... És important estar al costat de totes les associacions i col·lectius locals.
- Al seu cas, es trobarà amb unes administracions superiors governades per PSOE i Compromís, com pensa afrontar la relació amb ells per aconseguir projectes per a l’Olleria?
- És cert que ara Compromís ací a l’Olleria passa a l’oposició mentre que es manté a la Generalitat i la Diputació. Jo els he demanat que, en la mesura del possible,  ens ajuden, perquè una part de la ciutadania els ha votat. Jo mentre estava a l’oposició vaig aportar moltes idees. Demane eixa col·laboració. Han de fer d’interlocutors i que no s’escape cap oportunitat. És una obligació moral de l’oposició ajudar al govern local. Està clar que l’oposició ha de fer una crítica, sempre constructiva com la que jo vaig fer, però també han d’aportar. M’agradaria arribar a grans consensos per portar a l’Olleria al lloc que li correspon.