Agullent celebra diumenge 30 d'abril la desena edició de la Fira del Llibre, organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Agullent i la Biblioteca Municipal 'Ramon Haro Esplugues', amb activitats al passeig de la Font Jordana de les 10.30 a les 14.00.
Després de la inauguració a càrrec de la Banda Jove, La Finestra Nou Circ presentarà l'espectacle Royal Circ, que recorrerà la fira amb actuacions de circ. A les 12h, la Companyia Disparatio oferirà Contes Disparatats adreçat al públic infantil.
La fira comptarà també amb l’esmorzar que ofereixen les Ames de Casa, tallers infantils, partides d’escacs i una sessió del Club de Lectura de Ciència-ficció i Fantasia d’Agullent.
Enguany, de nou, tindrà lloc la II Edició ‘Llegir té premi’, una iniciativa que pretén “distingir i recompensar les persones que més han aprofitat els serveis de la Biblioteca Municipal durant el darrer any”. Es premiarà els usuaris i usuàries que més llibres han tret de l’Agència de Lectura d’Agullent, dividits en tres rangs d’edat: infantil (fins a 11 anys), juvenil (de 12 fins a 18 anys) i adult (més de 18 anys).
A més, al carrer de Sant Vicent s’instal·laran parades de tretze llibreries, editorials i escriptors i escriptores de la comarca, que oferiran la signatura de llibres. Les persones visitants que hagen fet compres en dues parades o més abans de les 13.00, participaran en un sorteig de 60 euros per a gastar en la mateixa fira.