L’exposició ‘Legacy’, obra de l’ontinyentí Antonio Segura Donat, conegut como Dulk, ha resultat ser tot un èxit. L’obra està exposada en la Thinkspace Gallery de Los Ángeles (EEUU), una de les més importants del món. 
La inauguració va tindre lloc el passat 1 de desembre i va congregar a prop de 300 persones, entre elles amics de l’artista ontinyentí que es van desplaçar fins Los Ángeles per acompanyar-lo. Durant els primers dies d’exposició l’ontinyentí ha aconseguit vendre la totalitat de les peces. 
‘Legacy’ es composa de 30 obres de diferents tamanys, des de 2x1 metres fins A4, perquè era el seu objectiu adaptar-se a tots els gustos i espais. La natura és el fil conductor, ja que és on sempre l’autor troba la seua inspiració. En concret, ‘Legacy’ mostra de manera harmònica la destrucció del planeta. 
Fins a la galeria es van desplaçar col·leccionistes de tot el món, entre ells un que arribava expressament des de Hong-Kong. Les seues obres s’han venut a compradors d’Austràlia, Xina, EEUU, Nova Zelanda, etc., i hi va haver peces que van ser sol·licitades per múltiples col·leccionistes a la vegada. 
L’ontinyentí, que en el moment de l’entrevista es trobava immers en altre projecte en Miami, afirma sentir-se “molt content i satisfet” amb el resultat del que ha sigut la seua primera exposició en EEUU i la més gran que ha realitzat fins ara.