La 11ª edició del festival OntiJazz, enguany dedicat a la música swing, arriba els propers 18 i 25 de Juliol amb dues formacions de gran nivel. Enguany es continua amb la dinàmica dels últims anys, amb un format que combina bona música i gastronomia de qualitat, de la mà dels quatre cuiners de Roma, Wait, el Taulell i el Tinell de Calabuig, que han creat i cuinaran junts el menú per als dos dies.
Aquesta 11ª edició comptarà amb les actuacions de Domisol Sisters, grup format per 7 músics que interpreten música jazz dels anys 30 i 40 amb un espectacle divertit i dinàmic que transportarà al públic a l’època daurada del swing. Per altra banda, tindrem el plaer d’escoltar al grup Gatos Revoltosos, format per músics de reconegut prestigi com Gerard Vercher, Tonete Puerto, David Garzinnsky i Camilo González, dos d’ells professors del taller de Música Moderna d’Ad Libitum, i que practiquen el Gypsy Jazz, i són capaços d’introduir rock, pop, música balcànica i clàssics del gènere en una fusió amb improvisacions vertiginoses.
Este festival és un homenatge a un dels seus fundadors i promotors de l’OntiJazz, Luis Martínez, i compta amb l’estreta col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i dels hostelers. Aquests dos concerts formen part del cicle de concerts organitzats per a les colònies i cursos musicals d’estiu d’Ad Libitum.
El preu del menú és de 30€, i es pot reservar als restaurants o al telèfon 620543197