Armando Nieto, president de Divina Pastora Segurs, i Mariano Barroso, president de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya, han signat hui un acord de col·laboració pel qual l'asseguradora es converteix en patrocinador oficial de les edicions 35 i 36 dels Premis Goya, que se celebraran en 2021 i 2022 a Màlaga i València, respectivament. Per a donar a conéixer aquest acord, totes dues entitats difondran un vídeo en les seues Xarxes Socials i en el Canal de Youtube de l'asseguradora.
La 35 edició dels Premis Goya se celebrarà el pròxim 6 de març en el teatre del Soho CaixaBank de Màlaga. Antonio Banderas i María Casado dirigiran i presentaran la gala.
“Estem molt feliços de patrocinar l'esdeveniment més important del cinema espanyol. Volem que els nostres creadors continuen contant històries per a poder continuar gaudint d'elles. El cinema és la font que sempre ens ha convidat a somiar, a pensar, a enriquir-nos i a construir una societat més feliç, més crítica, i més formada. La indústria de la cultura a Espanya representa el 3% del nostre PIB i ocupa més de 700.000 treballadors, i des de Divina Pastora animem que moltes més entitats privades se sumen a donar suport a la cultura”, ha indicat Armando Nieto.
"Per a l'Acadèmia és un plaer aquesta associació amb Divina Pastora Segurs, companyia valenciana que destaca per avançar i transformar-se, principis que comparteix amb el cinema espanyol. La relació entre el món de les assegurances i el cinema és una llarga història perquè, a més d'inspirar pel·lícules apassionants, entendridores, impactants i divertides, les asseguradores estan, de manera invisible, darrere de les produccions cinematogràfiques i fan un servei vital per a dur a terme un rodatge i evitar imprevistos que pose en perill finalitzar la pel·lícula. Són un soci de confiança per a estar protegits davant qualsevol eventualitat. Un vincle que s'enforteix amb el patrocini de Divina Pastora Segurs als Premis Goya 2021 i 2022. És una satisfacció comptar amb el suport d'aquesta signatura en la 35 i 36 edició dels nostres premis", ha manifestat Mariano Barroso.
Aquesta aliança s'emmarca en la nova estratègia comunicativa de Divina Pastora Segurs centrada en el terreny de la cultura i a fer costat a aquest sector, greument afectat per la pandèmia provocada per la COVID-19.
Recentment, Divina Pastora Segurs ha presentat junt a l'actor Antonio Resines, el projecte de RSC #vuelvealavida, un moviment que naix amb la finalitat de conscienciar a la societat que la cultura és segura i que el públic pot assistir a cinemes, teatres i sales de música sense por de contagiar-se pel coronavirus. A més, pretén reivindicar el paper ‘guaridor’ que exerceix la cultura per a l'ésser humà i demostrar que, malgrat els moments difícils, la cultura és un bàlsam per a continuar sentint emocions, per a continuar mantenint l'ànim i per a alleujar els moments de tristesa.
Divina Pastora Segurs és, amb prop de 470.000 assegurats, la primera mutualitat espanyola en nombre de socis als quals els presta servei en tota mena d'assegurances que garanteixen les necessitats bàsiques de la unitat familiar. Amb seu a València, compta amb més de 70 oficines d'atenció al client distribuïdes per tota la geografia espanyola.