L’evolució del coronavirus ha portat a la Conselleria de Sanitat a traslladar la celebració de les Falles 2021 al segon trimestre de l’any. 
Una notícia “trista”, tal i com ha manifestat Dulk (Antonio Segura), l’artista ontinyentí encarregat del disseny de la Fallla Municipal de València d’este any, però a la vegada comprensible “pel bé col·lectiu i per responsabilitat”, ha afegit. 
A pesar de l’ajornament, el projecte continua i Dulk seguix treballant en el taller d’Alejandro Santaeulàlia per a complir terminis. “El projecte de la Falla municipal es farà igual, treballarem per a que estiga a punt al voltant de l’última setmana de febrer”, explica l’ontinyentí. 
Dulk ha format tàndem artístic amb l’artista faller Alejandro Santaeulàlia, i junts estan treballant en la falla municipal que té com a lema ‘Protegeix allò que estimes’, una al·legoria al món natural i una crida a protegir-lo, molt en la linia de l’artista ontinyentí. 
Exposició en Nova York
Paralel·lament, Dulk prepara una exposició en solitari en la Spoke Art Gallery de Nova York, que inaugurarà el pròxim 20 de febrer. "Ephemeral treasures", que és així como s’anomena, és un conjunt de pintures i escultures que estaran en exposició fins el 13 de març. A pesar de la satisfacció de poder exposar en Nova York, l’ontinyentí explica que serà la primera vegada que no podrà estar present en la inauguració, donada la situació actual de pandèmia. 
A més, Dulk també prepara altra exposició en solitari: ‘Rondalla del Fang’, que s’inaugurarà en el Centre del Carmem de València el pròxim 6 de març. Esta serà una obra inspirada en l’Albufera de València i en els problemes mediambientals que van aparellats a ella. Pintures en murals i escultures de gran tamany, acompanyades amb so i ambientació, faran que el visitant puga fer una immersió sensorial en esta exposició.