El carnestoltes de Niça no és sols un dels més famosos del món, és una de les festes més populars de la Costa Blava, que atrau diversos centenars de milers d'espectadors cada any i també un dels que més història té a la seua esquena, més de set segles.
Enguany la temàtica del Carnestoltes era “El Cinema”, celebrant així el centenari dels estudis de la Victorine, un dels principals centres de la indústria cinematogràfica de la Costa Blava.
Com cada any, el Carnestoltes de Niça va presentar desfilades espectaculars i creatives amb 17 carrosses que van des dels 8 a 20 mt d'altura acompanyats de 150 elements d'animació i més de mil ballarins i músics que vénen de tots els racons del món, des del Japó al Canadà, passant per la Xina, Itàlia o Espanya. 
Entre tots aqueixos ballarins estava el Ballet Ópera Ontinyent. Des de l'entitat ontinyentina afirmen que "estar desfilant en un dels més famosos carnestoltes del món ens enorgulleix. És una gran oportunitat per a les nostres ballarines, conéixer una cultura molt diferent a la nostra", a més expressen que: "Notem de prop el gran respecte que tenen tots, començant amb l'organització i acabat pel públic, al treball que realitzem". 
Participaren en dues desfilades,” la Batalla de les Flors” i “el Cors il·luminat” sent aquest, l'última desfilada del carnestoltes 2019, per la qual cosa el ballet Ópera va estar present en el tancament d'una de les festivitats més importants del país gal. Les ontinyentines van desfilar dues vegades davant milers d'espectadors que es van reunir pels carrers de la localitat mediterrània, estant abarrotada, entre altres llocs, la Plaça Masséna, on va ballar el ballet Ópera.
La pròxima eixida internacional de club de dansa serà a finals de març i de nou al país gal, en aquest cas a la ciutat de Limoux.


Dos actes més d'Ópera aquest cap de setmana
Durant el passat cap de setmana, el ballet Ópera va estar present en dos actes més, el primer d'ells en la Cursa de la Dona d'Ontinyent, i és que el ballet torna a demostrar que està al costat de les Associacions que aposten per la dona i per això no es van voler perdre la segona edició d'aquesta carrera.
A més també es van desplaçar a la ciutat de la Font de la Figuera, on van formar part del concert de pasdobles que organitza la Gent del Bou en el VII Dia Cultural Taurí, en el que van actuar junt a la banda local, la Societat Musical La Lira Fontfiguerense