El cantant Rafa Sánchez, vocalista del mític grup musical La Unión, portarà el proper 16 de març al Teatre Echegaray d’Ontinyent el seu espectacle “Biografia”, que apura estos dies la venda de les últimes entrades en platea. El conegut intèrpret de grans èxits com “Lobo hombre en París” o “Sildavia” repassarà durant més de dues hores les cançons més icòniques durant 36 anys d’història del grup en un espectacle que donarà cabuda a continguts audiovisuals.
El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que “va a ser un espectacle d’allò més atractiu, especialment per a tots aquells i aquelles que tenen la veu de Rafa Sánchez com a veu d’algunes de les cançons de la banda sonora de la seua vida. ‘Biografia’ és un espectacle on no sols gaudirem de la música i les cançons mítiques de La Unión, sinó que ens permetrà acostar-nos a la figura més humana i les anècdotes del cantant, que va passar de ser un xic de barri estudiant d'arquitectura a ídol musical dins i fora d’Espanya”. 
L’espectacle, que començarà a les 19:00 hores de dissabte 16 de març, amb una durada estimada de 140 minuts, comptarà també amb Fermín Villaescusa als teclats), Mario Cea a la guitarra, Iro Takahasi com a enginyer de so i Cèsar Sanz com a tècnic d’il·luminació i projeccions. Les entrades es poden adquirir en venda anticipada a www.caixaontinyent.es i la Casa de Cultura al preu de 16 euros, i el dia de l’espectacle a 20 euros en preu general i 16 en descomptes des d’una hora abans de l’actuació. 
“Dubte Raonable”, aquest diumenge a la Sala Gomis
Àlex Borrell feia una crida a gaudir de la resta de la programació cultural municipal, que aquest mateix diumenge 3 de març inclou a les 19:00 hores a la Sala Gomis l’espectacle “Dubte Raonable”, de la companyia Farfullit Teatre, adaptació teatral de la pel·lícula de Reginald Rouse “Dotze homes sense pietat”, qui va interpretar en 1957 Henry Fonda, una obra que posa en dubte l’eficàcia del jurat popular, on dotze persones deuen decidir per unanimitat si condemnen a mort un jove acusat. Les entrades en aquest cas tenen un preu de 6 euros en venda anticipada i en entrada amb descomptes, i 8 euros en entrada general.