El DJ ontinyentí Fernando Cuesta, més conegut en el món de l'art com Nando Costa DJ, ha tingut un any espectacular quant a destacades actuacions es refereix, un any en què l’ha encumbrat definitivament entre els Dj’s d'èxit nacional.
L'última gran actuació va ser fa un parell de setmanes, quan Nando Costa va actuar en la festa Ventura, celebrada en la prestigiosa Sala Apolo de Barcelona, on Fernando va alçar al públic amb la seua sessió, un públic que li va respondre de manera satisfactòria, per la qual cosa afirma que “estic molt content”. L’ ontinyentí comenta que “era de les poques sales que em faltava per actuar, i va ser una il·lusió enorme estrenar-me a Barcelona, en una sala com aqueixes i amb un públic que va ser meravellós”.
Nando Costa ha posat un fermall d'or a un any brillant, en el qual ha pogut actuar en festivals de prestigi internacional, com el FIB de Benicàssim, el Low Cost de Benidorm o el Warm Up Estrella Levante de Múrcia, així com en sales de prestigi nacional com la ochoymedio de Madrid.De punxar per als seus amics a les millors sales nacionals
Nando Costa va començar en el món de la música electrònica com un hobbie, muntant festes amb amics i familiars. Quan la cosa començava a posar-se seriosa, van decidir crear el festival VilaMusic Festival, on la seua actuació va ser un èxit.
Paral·lelament a la carrera musical de Nando Costa, Fernando Cuesta continuava estudiant el Grau en Telecomunicacions a València, fins que es va assabentar d'un concurs de DJ’s a la Sala La3. Després de ser animat animat a participar per amics i familiars, va decidir apuntar-se i va acabar guanyant el concurs.
Aquest triomf li va possibilitar que anara aconseguint un nom cada vegada més important dins del ‘mundillo’, fins que a dia de hui Fernando Cuesta i Nando Costa s'han fusionat, i  l’ontinyentí es dedica exclusivament al seu treball de DJ i promotor de festes i festivals.
Actualment viu a Alacant, i amb el seu estil Indie/Rock/Electrònica ha aconseguit ser el DJ resident a la Sala Stéreo de la localitat, a més de mantindre una actuació resident mensual a la Sala La 3 de València. Si no fóra poc amb això, i com ja s'ha demostrat aquest estiu, Nando Costa es troba molt actiu durant tot l'any treballant a grans festivals de música i amb actuacions en importants sales.