El restaurant El Molí del Pas acollirà els diumenges d'aquest mes de desembre la iniciativa cultural ‘mocions’, que uneix gastronomia i música, de la mà de La Fustería i Ad libitum, amb la col·laboració dels ajuntaments d'Ontinyent i Bocairent.
Aquesta activitat va ser presentada ahir en el restaurant, amb la presència d'una àmplia representació política, cultural, empresarial i de mitjans de comunicació de la zona. L'ontinyentí Pepe Bas va ser l'encarregat de realitzar la presentació, juntament amb la primera tinenta alcalde de l'Ajuntament d'Ontinyent, Natalia Enguix; l'alcalde de Bocairent, Xavier Molina; Lluís Muñoz, des d'Ad libitum, i el gerent del restaurant, Paco Martínez, qui va destacar que aquesta iniciativa pretendre “crear emocions” i, sobretot, fer gaudir, en un espai singular i en un entorn natural privilegiat.
La primera de les actuacions musicals va tindre lloc diumenge passat 27, amb Mimi & Camilo. Així, aquest diumenge 4 de desembre actuaran Medley, amb Rolo Diorio, a la veu i guitarra, i Joserra Zamora, al saxo. Diumenge que ve 11 serà el torn d'Acoustic Soul Covers, amb Paloma Grueso, veu, i Román Magnanelli. Finalment, el 18 de desembre, està programada una actuació de flamenc fusió, amb Jorge Sanz i José Ramón Sánchez, a la guitarra, i Carles Carbonell, al baix.