La temporada 2019 de l'Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent arrancarà amb la interpretació del Requiem de W.A.Mozart els pròxims divendres 5 i dissabte 6 d'abril, a les 22:30 i 19:30 respectivament. Aquesta obra va ser l'última que va compondre el compositor de Salzburg, deixant-la inacabada a la seua mort a la fi de 1791. Envoltada de misteri, se sap que el compositor va arribar a creure que l'escrivia per al seu propi funeral. Per a la seua interpretació l'OSC comptarà amb la col·laboració del Cor de Cambra Discantus, l'Agrupació Vocal Eduardo Torres, així com les veus solistes d'Adriana Mayer, Belén Roig, Giorgio Calenza i Javier Reig, amb la direcció coral de Robert Sellés i la batuta d’Edmundo Vidal, trombó solista de l'Orquestra Nacional d'Espanya.
Quant a la resta de concerts de la temporada, enguany ve carregada de qualitat i novetats. El segon concert, titulat “Joves Virtuosos”, continuarà amb la tendència del projecte de donar visibilitat a les joves promeses del panorama actual. Comptarà amb els joves solistes Ausiàs Parejo i Pablo i Alejandro Turlo, sota la batuta del director titular,  l’ontinyentí Saül Gómez. El tercer concert, titulat “Grans compositors alemanys”, oferirà obres de Beethoven i Brahms, comptant amb dos solistes que van començar la seua formació en AD LIBITUM, Noelia Balaguer i Carlos Graullera, i que ara continuen amb carreres a Alemanya, sota la direcció del reconegut director francés Xavier Gagnepain, assidu en la London Simphony Orchestra
En l'últim concert de la temporada l'OSC oferirà una selecció dels grans èxits de la música del cinema, amb obres de compositors tan coneguts com John Williams, Ennio Morricone o Hans Zimmer, sota la direcció de l’ontinyentí Jaume Blai Santonja, director assistent de la City of Birmingham Symphony Orchestra (CBSO).

Per seté any consecutiu, l'Orquestra resident en el Teatre Echegaray ofereix un programa estable de concerts que busca acostar a la ciutadania ontinyentina i de la comarca una oferta cultural de qualitat i assequible. A més, el vessant formatiu d'aquest projecte, que permet als joves estudiants compartir escenari amb grans solistes de talla nacional i mundial, és de gran valor cultural per a la comunitat musical de la comarca.


Preus i abonaments

A partir del dia 25 de març es poden adquirir els abonaments per a tota la temporada, a un preu de 45 €, en Ad libitum i a través del telèfon 962914224. Una forma excel·lent de gaudir d'una oferta cultural única a la comarca i contribuir a la continuïtat d'un projecte formatiu i il·lusionant.
Aquest apassionant projecte només és possible gràcies als abonats i a les empreses col·laboradores, que al costat de Caixa Ontinyent i a l'Ajuntament d’Ontinyent fan realitat, no solament l'orquestra, sinó també les beques als estudiants que la conformen. 
El preu de l'entrada a cada concert és de 13€, i el de l'entrada jove de 7€. Es poden adquirir en www.caixaontinyent.es, en Ad libitum i en el 962914224.