La comparsa Asturs d’Ontinyent ha organitzat per este dissabte, 12 de gener, l’obra teatral ‘Heretarem o què farem?’, que vindrà de la mà del grup teatral ontinyentí ‘Teatreperatots’.
Les festes morocristianes seran especials per a la comparsa Asturs, ja que ostenta la capitania de 2019, en la persona de Gabriel Ferre. Per això, este és un dels actes que formaran part de l’any de capitania.
L’obra ‘Heretarem o què farem?’ es va estrenar el passat 15 de desembre, en el marc de la presentació del cartell i programa de les festes de Sant Antoni Abad de 2019. La representació va obtindre bones crítiques per part del públic que ho va demostrar amb una calorosa ovació. El sainet representa en clau d’humor els problemes que poden arribar a derivar-se d’una herència familiar.
Per la seua part, ‘Teatreperatots’ és un grup d’aficionats a les arts escèniques de recent creació que tenen per objectiu fer passar-ho d’allò més bé al públic.
La representació està prevista per a les 19:30, amb un preu de 5 euros. Les entrades es poden adquirir en Inverso Moda, TV Pastor, Jocami Multiprecio, Bar Cándido, Limpiezas Higiene, Bar Nou Tauró i en taquilla mitja hora abans de la representació. Tan des de la comparsa Asturs como del grup de teatre ‘Teatreperatots’ conviden a assistir perquè “de segur que ho passaran d’allò més bé”.