El passat cap de setmana es va celebrar a l'Institució Firal d'Alacant (IFA), una Convenció Internacional del Tatuatge, on entre d'altres van participar l'ontinyentina Eva Ferrero, i l'albaidí Néstor Marrahí, tatuador resident de l'estudi Raga Tattoo d'Ontinyent.
El primer dels premis va recaure a l'ontinyentina Eva Ferrero, qui va participar a la categoria de color, amb un tatuatge de Dragon Ball de mitja cama i que li va requerir 20 hores, el que fa veure la complexitat del mateix. La tatuadora va aconseguir el tercer premi, en una cita on es van reunir més de 260 tatuadors. Ferrero va voler agrair a l'ontinyentí Juanma Ruiz, el client sobre qui va plasma l'obra ja que "sense ell no haguera estat possible". Aquest premi li arriba un mes abans de participar a la Golden State Tattoo Expo California, que se celebrarà a Los Ángeles, i que es un dels event més importants del món dels tattoos. Poc després viatjarà a la Dubai Hills Tattoo i acabarà 'la gira' en abril quan participe a la Women ink Love, la primera convenció de dones tatuadores celebrada en Espanya.
El segon dels premis amb sabor ontinyentí es per a l'albaidí Néstor Marrahí, tatuador resident de l'estudi Raga Tattoo d'ontinyent. La categoria a la que va participar el d'Albaida era la de New school & Neotradicional, on va aconseguir un meritori segon premi, dissenyant un farol amb elements psicodèlics i geomètrics entrellaçats, amb un intens degradat càlid. La seua categoria "aproxima temes característics de la vella escola, però representats a la forma de la New School" expliquen des de Raga Tattoo, que matisen a banda que "d'aquesta manera elements com cors, àguiles, cranis, dagues o roses s'interpreten de forma distinta, sense ser reproduïdes com els mestres de l'antic estil". El treball de Néstor va ser plasmat sobre la zona del bessó del seu amic Alan, i expresa que "suposa un gran reconeixement al meu esforç i dedicació al món del tatuatge" al temps que agraïa al seu amic, sense el qual "no m'haguera sigut possible aconseguir aquest premi".