‘Entelequia. Llamada en el tiempo’, pel·lícula en la que estan treballant un grup de jóvens ontinyentins, ha estat seleccionada per a participar en el festival Lift-Off Sessions d'Anglaterra.
Este film de ciència-ficció està impulsat per OntiMedia, associació juvenil creada per estos amants del seté art, i és un projecte que va començar fa dos anys que tindrà Ontinyent com a principal escenari de la història. Per a ells, ser els autors de la primera pel·lícula rodada a la seua ciutat natal seria una il·lusió, i a la manera de les pel·lícules de Hollywood. “Amb aquest projecte volem trencar els estàndards d'efectes especials del cinema espanyol i transmetre que, amb l'esforç i les persones adequades, es pot obtindre la mateixa qualitat que a Hollywood”, expliquen els jóvens. La pel·lícula està ambientada en 2032 i la trama gira entorn a un xip a través del qual es pot controlar el temps.
La pandèmia no els ha parat
L'avançament de la pel·lícula anava a realitzar-se el passat 21 de març, però es va veure truncat pel coronavirus. No obstant això, la pandèmia no ha impedit que seguisquen avant amb el projecte, i han acordat col·laboracions amb Delphis Entertainment, productora del també ontinyentí, Isaak Gracia; i amb UA School, centre especialitzat en efectes especials.
El film dels joves ontinyentins ha estat presentat a més a altres certamenes de diferents països, com el Moscow Lights Film Festival, el Festival de Cinema de Alter do Chao (el Brasil), o Il Varco International Short Film Festival (Itàlia).
Els ontinyentins estan en fase de capitalització del projecte, per la qual cosa han creat una campanya micromecenatge a través de gofundme.com. A més, fan una crida als amants del món del cinema que vulguen aportar i unir-se a aquest projecte.
La banda sonora i la musica de la pel·líicula la compondrà Saül Gómez, expliquen els autors de “Entelequia”.