Qui no ha vist mai una fotografia dels colorits paisatges que envolten Fontanars dels Alforins? Aquest xicotet poble de la Vall d'Albaida és, segurament, un dels pobles més fotografiats per la bellesa del seu entorn que suscita l'interés d'Instagramers i aficionats a la fotografia.
Per això, i per tal de potenciar encara més el seu atractiu, des de la regidoria de Cultura, amb el suport de l'associació Alforí en fotos, s'ha organitzat una quedada per fotografiar els camps de gira-sols, aprofitant el seu temps de floració.
La trobada tindrà lloc aquest dissabte 12 d'agost a partir de les 8 h. Des de les portes de l'Ajuntament, i en cotxes particulars, l'organització acompanyarà a tots els participants als camps escollits, on disposant d'una hora per fer les fotografies.
Una vegada acabada la sessió fotogràfica, hi haurà un complet esmorzar a la Casa de la Cultura, per 10 euros. Els beneficis ajudaran a costejar les Festes a la Immaculada de l'any 2024.

Èxit d'inscripcions
S'espera l'arribada de més de 70 persones aficionades a la fotografia vingudes des de 27 pobles de la Comunitat Valenciana, com Dénia, València, Xàtiva, Sollana, Navarrés i, fins i tot, Castelló.
El termini per formalitzar la inscripció al web fontanarsdelsalforins.es finalitza demà dijous a la nit.