Els ontinyentins Álex Moriana, Sonia López, Aroa Bañuls i Andrea Morelló accionaven per primera vegada la claqueta el passat cap de setmana per a començar el rodatge de la seua primera pel·lícula. ‘Entelequia. Llamada en el tiempo’, que així es dirà, és un projecte que han decidit dur a terme aquests quatre joves per iniciativa pròpia i per amor al sèptim art. 
Van participar en aquesta primera filmació unes 16 persones, de diferents edats, durant dos dies sencers, dissabte i diumenge. Jupetins antibales, roba especialitzada, rèpliques d'armes, maquillatge, perruqueria, drons i fins a dos Porsche. Tot aquest material, cedit per empreses col·laboradores, va possibilitar l'enregistrament de dues hores de metratge, amb escenes policíaques, baralles i una emocionant persecució, per a la qual van tallar diversos carrers del polígon El Pla i van comptar amb conductors especialistes. A més, ells mateixos van posar el material tècnic i recursos de les seues pròpies butxaques per a acabar de costejar la resta.
En aquest film de ciència-ficció un xip del futur que controla el temps i que obri portes a exèrcits d'altres èpoques apareix en el present després d'una estranya tempesta. Els protagonistes, Chloe, una xica normal, i Anníbal, un policia de 2024, hauran de lluitar per a evitar que aquesta troballa canvie el món. En el seu camí s'interposaran Amara, millor amiga de Chloe, i Dana, ex parella fugitiva d'Anníbal. 
Durant el rodatge es van viure molts nervis, improvisacions, i moltes hores de treball i il·lusió, sobretot molta il·lusió. “L'ambient entre tots va ser molt bo i l'experiència molt bonica”, expliquen. El pròxim pas serà treballar sobre el material gravat per a extraure un avanç de la pel·lícula que servirà per a recaptar fons amb una campanya de 'crowfunding' a través d'Internet. El seu objectiu és anar a per totes i aconseguir gravar un llargmetratge, no quedar-se en un curt. Una vegada aconseguisquen el pressupost necessari, buscaran altres escenaris emblemàtics d'Ontinyent, perquè l'objectiu és que la seua ciutat natal siga el principal escenari de la seua primera pel·lícula.