El Círculo Industrial d'Ontinyent acollia hui dimarts una jornada gastronòmica en la qual el "all i pebre" era el protagonista. L'encarregat de preparar aquest suculent plat era José Estruch, conegut a Ontinyent pel seu treball en el seu camp amb la seua trilladora i per la seua brillant trajectòria i la seua punteria com a caçador.
Pepe Estruch tornava hui dimarts a Ontinyent, al qual considera el seu poble (encara que va nàixer a Carlet) per a preparar una de les seues especialitats, l'all i pebre. Ell mateix explica que el secret és un bon "picadillo" que aporte sabor al plat. Donat que l'anguila no és un producte que es trobe diàriament en les pescateries, l'elaboració del plat, explica, requeria encarregar-les prèviament en la pescateria.
Després d'un matí de preparatius, una trentena de comensals donaven bon compte d'este suculent plat elaborat amb molt d'afecte i saviesa culinària per Pepe Estruch,