El compositor ontinyentí José Conejero seguix augmentant el seu palmarés de premis internacionals. En esta ocasió, ha rebut el premi a la Millor Partitura en els Canadian Cinematography Awards, per la peça 'Rituals'. 
A més, la mateixa peça ha sigut premiada com a 'Millor Partitura del mes' i 'Millor pista del mes' en els Track Music Awards de Los Ángeles (EEUU). Per altra part, també ha resultat finalista en els Oniros Film Awards de Nova York per esta mateixa pista, "uns premis puntuables els Premis Bafta i als Premis de l'Acadèmia dels Oscar", assenyala l'ontinyentí, els resultats dels quals es desvetllaran el 6 d'octubre. 
José Conejero s'ha mostrat molt content pels reconeixements, ja que els premis son per a ell "un al·licient per a seguir escrivint música". 
El compositor d'Ontinyent ja va rebre el primer premi als Akademia Music Awards de Los Ángeles, en la categoria a Millor Cançó Instrumental, amb el teaser 'Cuy'Val Dar'. A més, està nominat com a Millor Artista de l'any en la mateixa categoria, un reconeixement que serà desvetllat el mateix dia de la gala de premis a la qual l'ontinyentí ha sigut convidat, i que tindrà lloc el pròxim 18 de maig en Los Ángeles.
També compta amb la medalla de plata en els Global Musica Awards (Califòrnia), per la peça Savat d'Ostara, música per a ballet que va composar per a la capitania de la filà Muntanyesos d'Alcoi, interpretada per l'Agrupació Musical Ontinyent.