L’humorista i presentador Juan Carlos Ortega portarà esta setmana al teatre Echegaray Ontinyent el seu espectacle “La radio de Ortega”, al qual farà un repàs pels principals referents radiofònics d’Espanya.
Ortega, de 51 anys, té una ampla experiència en ràdio i televisió que l’ha dut a treballar amb Xavier Sardà, Jesús Quintero, Julia Otero, Jordi González, Gemma Nierga, Andreu Buenafuente o Pepa Fernández, a més de presentar l’espai “Las noches de Ortega” a la Cadena SER, on és col·laborador habitual. Va guanyar el premi Ondas 2016 en reconeixement a la seua trajectòria, presentant la gala d’estos premis en 2018 i 2019.   El seu espectacle “La ràdio de Ortega” serà posat en escena este divendres 25 de setembre l’Echegaray a partir de les 22:30 hores, i les entrades poden adquirir-se de forma anticipada a www.caixaontinyent.es al preu de 10 euros, que seran 12 el dia de la representació en taquilla. Per assistir a l’espectacle, serà obligatori el compliment de la normativa anticovid-19 en vigor, no superant-se el 75% d’aforament, havent de portar-se mascareta en tot moment, i disposant-se de gel desinfectant per a la neteja de mans.
El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania d’Ontinyent i La Vall d’Albaida “a acudir i tornar a gaudir en la butaca d’un espectacle d’allò més divertit i interessant, especialment per als aficionats i aficionades al món de la ràdio. A més a més ens serveix per obrir una temporada cultural de tardor molt especial per les circumstàncies que estem vivint”, assenyalava. Els següents espectacles previstos a la programació cultural municipal seran el 4 d’octubre amb l’espectacle de dansa “Lú” de la companyia Maduixa; i l'actuació del cantautor alcoià Andreu Valor el 8 d’octubre amb “Insurrecte".