a música del compositor ontinyentí Saül Gómez Soler és la protagonista del CD Breath, el nou treball de la Banda municipal de música d'A Coruña, que estarà disponible en totes les plataformes digitals a partir del pròxim 21 d'abril. 
La gravació correspon al concert que la banda gallega va oferir el passat 5 de març en el teatre Colón d'A Coruña dedicat al compositor, que va ser també l’encarregat de dirigir el concert i el repertori del qual va estar compostat íntegrament per obres de la seua autoria. L'acollida del concert, amb el qual es va obrir la programació de març corresponent als cicles d'Hivern i Primavera, va ser tot un èxit per part del públic i el resultat musical tan bo que des de la banda es va decidir publicar esta gravació. 
Baix el títol Breath, el CD recull obres tan importants del catàleg del músic valencià com el pasdoble Jesús Bordera o el concert per a trompeta solista i banda Spices, que va comptar amb la col·laboració del trompetista de la Banda Municipal de Música d'A Coruña Bernardo Landrove, així com Breath (que dona títol al CD) i Gioia (versió per a banda d'una composició original per a conjunt de metalls i percussió).
El disc tanca amb la reconeguda obra Leonardo Dreams, una composició que descobreix la imaginació de Leonardo da Vinci, a través de diferents apartats vinculats a la vida i obra d'este autor. El compositor d'Ontinyent es mostra molt content amb esta gravació i mostra el seu agraïment a la Banda municipal d'A Coruña. "Per a mi és un autèntic luxe poder publicar la meua música en una gravació de tanta qualitat interpretativa realitzada pels excel·lents professors de la Banda municipal d'A Coruña", destaca.
Amb este nou disc, Saül Gómez suma un nou títol al seu catàleg discogràfic que el passat mes de novembre va vore incrementat amb la publicació de Gioia, un disc editat pel segell holandés Molenaar, que inclou cinc de les seues obres editades amb la marca europea: Leonardo Dreams, Gioia, Scent, Eternal vibrations i la seua simfonia nº 1 Stones and Sea.