La coneguda com a “princesa del Fado”, la jove cantant portuguesa Mara Pedro, actuarà aquest dissabte 24 de setembre a les 20:00 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent. Es tracta d’una actuació inclosa a la programació municipal cultural de tardor a la ciutat, impulsada per la regidoria de Cultura, que començava el passat dia 11 omplint de gom a gom la Sala Gomis amb la representació teatral de “Pinotxo”. 
Mara Pedro va pujar als escenaris per primera volta amb tan sols quatre anys d’edat, i va gravar el primer dels seus quatre àlbums amb onze anys. El seu dolç estil i apassionat l'ha portada a guanyar diversos premis nacionals i internacionals a Espanya, França, Lituània, Suïssa, Alemanya, Estats Units, Canadà o Brasil.
El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que “comptar amb Mara Pedro és una oportunitat única per acostar-se a aquest estil de música portuguesa de la millor manera possible: amb una intèrpret que tot i la seua joventut –23 anys- és una artista de nivell internacional; sense haver de desplaçar-se a altres ciutats; i a més a més a un preu molt asequible. Animem a totes i tots a gaudir l’experiència de descobrir el Fado amb la dolçor de la veu de Mara Pedro”, manifestava. 
Les entrades per a l’espectacle, un recital amb una durada de 90 minuts, es poden adquirir al preu de 8 euros en venda anticipada a la web www.caixaontinyent.es.