La sèrie d'acció i aventura Conectamos, made in Ontinyent, està arribant a la seua recta final després d'un intens estiu ple de rodatges, amb 200 hores acumulades en localitzacions com La Vila, el poliesportiu, el Palau de la Vila, l'Hotel Kazar o carrers de Bocairent.
Aquesta setmana han dut a terme els rodatges que conclouen el final de la història, amb la qual cosa tenen ja els rodatges al 80% i només els queden unes escenes crucials de la sèrie, justament de l'inici d'aquesta, ja que els rodatges no mantenen el mateix ordre que la història.
Han llançat una campanya micromecenatge a través de la pàgina Gofundme (https://www.gofundme.com/f/serieconectamos2) per a finançar uns certs costos de transports a causa de la inflació, que els ha desquadrat uns certs pressupostos, ja que, aquesta temporada l'estan finançant només amb recursos propis, la producció de Mediterranean Acting, i col·laboracions de productores d'Ontinyent com Summit. Després de l'esforç i dedicació, asseguren que estan amb ganes d'estrenar. “A la fi d'any presentem el tràiler en les nostres xarxes socials, i per a 2023 estem preparant una estrena a l'altura de Hollywood, com en la primera temporada”, asseguren.
Han volgut a més, agrair el suport de tot l'equip que ha fet possible la sèrie: en equip artístic, Raquel Jurado, Neus Matarredona, María Cuenca, Alex Morelló, Marcos Martínez, Sergio Sánchez, Ángel Muñoz, Ángela Cabanes, Juanfran Rubio, Juan Catalá, Laura Molina, Rafael Santamaría, Belén Bel, Araceli Castelló, Noa Bernat, María José Soler, María José San, i equip tècnic: Inma Albert, Joel Martínez, Ana Sanchis, Adrián Pérez, Neus Ferrero i ‘Som curiosos’ en la xarxa de distribució de YouTube.
“Que la història Conectamos acabe no significa que Conecters també, ja estem en procés creatiu d'un nou projecte totalment diferent, però mantenint la mateixa essència”, conclouen des de Conecters.