Tot i les noves restriccions per la Covid-19, Ontinyent manté la representació de l’obra de teatre "Hamlet", de Bambalina Teatre. L’evolució de la pandèmia a Ontinyent obligava a decretar el tancament de les instal·lacions municipals el passat divendres per tractar de detindre l’avanç del virus. No obstant això, per evitar que la segona onada perjudique a les empreses culturals i seguir oferint activitat cultural a la ciutadania, des del consistori s’ha decidit retransmetre a través de la pàgina oficial de Facebook municipal aquesta representació.
El regidor de cultura, Alejandro Borrell, indicava que "el més desitjable es poder viure la cultura en directe i, més les representacions teatrals. Però, en aquests moments, als quals s’han hagut de tancar estes instal·lacions, volem mantenir l’activitat i així a més permetre que  les empreses puguen continuar treballant". Així, l’obra es podrà seguir en obert i en directe aquest divendres 13 de novembre a partir de les 20:00h. Des de l’Ajuntament s’explicava que "la representació es realitzarà des del Teatre Echegaray a porta tancada i, una vegada finalitze no estarà disponible per veure posteriorment perquè volem mantindre al màxim l’essència del teatre", incidia el regidor.
L’aposta per mantindre l’activitat sense públic es manté també des de la regidoria d’esports. En aquest sentit, a les xarxes socials de l’Ajuntament es podrà veure aquest dissabte a partir de les 20:00h el partit de l’equip femení juvenil de voleibol del VAO i a partir de les 17:00h el partit de futbol entre el Deportivo Ontinyent contra el Rayo Ibense B, podent-se seguir aquest últim també en directe per TV Comarcal. El regidor d’esports, Óscar Borrell, explicava que "la pandèmia està impedint que la ciutadania puga acudir presencialment per veure estos partits, però volíem que continue gaudint de l’esport tot i les circumstàncies".