La versió teatral del clàssic cinematogràfic “Un crimen perfecto” de Alfred Hitchcock arriba a Ontinyent. La representació tindrà lloc el proper diumenge 10 de març a partir de les 19:00h al Teatre Echegaray, dins la programació cultural municipal del primer semestre. Les entrades d'esta obra, que ja ha esgotat el 85% de les entrades de platea, es poden adquirir per avançat a la pàgina web de Caixa Ontinyent i una hora abans de l'inici de l'espectacle amb un preu de 10€ (8€ amb descompte). 
Àlex Borrell animava a la ciutadania a acudir perquè el públic assistent “gaudirà d'un clàssic que manté l'essència de l'obra de Hitchcock de 1954, tot i que s'han incorporat algunes variacions per poder ser representada al teatre. Els amants del gènere negre tenen una cita ineludible a Ontinyent, i encara estan a temps d’accedir a les últimes entrades de platea o les d’amfiteatre que resten lliures”, manifestava.  La representació manté la tensió dramàtica de l'obra i aconsegueix traslladar-nos als anys 60 gràcies a l’enllumenat i la música de jazz que acompanyarà la posada en escena en el seu conjunt. 
Esta adaptació teatral forma part de la IV Setmana Negra d'Ontinyent, una iniciativa impulsada pel Club de Lectura i el Cine Club Utiye amb la col·laboració de l'Ajuntament i la participació de diverses empreses i entitats, que inclou també altres activitats. En concret, esta setmana, dijous 7 a la seu d’Ediciones Babylon les 20 hores es presentarà l'última novel·la de Juli Alandes "Caça Major", i divendres 8 a la mateixa hora i lloc es presentarà la novel·la de Silvia Barrera "Instinto y pólvora". Dissabte 9, partint del col·legi La Concepció hi haurà una “ruta dels refugis de la Guerra Civil” a les 10:30, i a partir de les 19:30 al Centre Cultural Caixa Ontinyent tindrà lloc l’acte de cloenda amb la periodista i escriptora Marta Robles, que presentarà la seua última novel·la "La Mala Suerte".