L’espectacle “Los amigos de ellos dos”, protagonitzada per la recent guanyadora del Goya a la millor actriu Malena Alterio i l’actor David Llorente, ha esgotat ja les entrades de platea per a la seua representació al Teatre Echegaray d’Ontinyent, i apura la venda de les últimes entrades d’amfiteatre. 

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, agraïa “la bona acollida que esta tenint la programació cultural municipal d’aquest semestre, en la que hem tingut molt bones entrades als espectacles de Carles Sans, conegut per la seua extensa trajectòria al grup Tricicle, i més recentment amb el cantant Rafa Sánchez, líder del mític grup La Unión. Ara anem a poder gaudir d’una obra de primera nivell teatral en la que comptarem amb la conegudíssima Malena Alterio, recent guanyadora del Goya a la millor actriu pel seu paper a la pel·lícula ‘Que nadie duerma’, molt recordada també pel seu paper a sèries com ‘Aquí no hay quien viva’. l'actor q l'acompanya David Lorente actualment apareix a la serie diaria de TVE ‘4 estrellas’. És una gran ocasió i animem a totes i tots a aprofitar i adquirir les entrades que queden a l’amfiteatre”, assenyalava.

En “Los amigos de ellos dos” dues parelles amigues es troben a sopar tots els dijous des de fa més de dotze anys. Nicolás i Liza ja van arribar al restaurant, però els seus amics no. Els minuts passen i la misteriosa i inusual demora dels amics comença a preocupar. L’obra, dirigida per Daniel Veronese, reflexiona en clau d’humot sobre com percebem el lloc que ocupem en esta societat. Les entrades es poden adquirir per avançat a la web de Caixa Ontinyent al preu de 20 euros, a la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara, i les que resten el dia de l’actuació, 1 hora abans de l’espectacle en taquilla.