Alguna vegada t’has preguntat per què es diu l’avinguda de l’Almaig? Saps qui era Salvador Tormo o Pintor Carlets?
El periòdic LOCLAR reedita el llibre ‘Els Carrers d’Ontinyent’, una obra d’Alfredo Bernabeu Galbis (q.e.p.d), actualitzada pel cronista oficial de la ciutat, Alfred Bernabeu Sanchis, amb les últimes vies que la ciutat ha incorporat des de 1998.
Este volum es convertix en un inventari amb tota la toponímia urbana, un llibre únic que es fa indispensable per a conéixer la història de la ciutat. A banda dels noms dels carrers, esta obra aprofundix en dades i anècdotes interessants sobre els carrers de la ciutat, i s’il·lustra de la mà de l’Agrupació Fotogràfica Ontinyent (AFO), amb imatges totalment actualitzades que quedaran ja per a la posterioritat. ‘Els carrers d’Ontinyent’ és el resultat de molts mesos de treball i, en definitiva, un homenatge a la nostra ciutat.
Ja al teu quiosc, amb el teu exemplar de LOCLAR, regal de la cartilla i el primer cupó per a omplir-la. Una vegada la tingues tota emplenada, arrima’t a les oficines de LOCLAR (C/Dos de Maig, 70) i aconseguiràs, totalment GRATIS, el teu llibre. Així de fàcil. T’ho vas a perdre?