El pròxim 17 de novembre, la Sala Previsora del Centre Cultural Caixa Ontinyent acollirà el llibre 'Conversaciones filosóficas sobre el ser humano', de José Tarrazó Durá.
Es tracta de l'últim treball de l'ontinyentí, esta vegada de 784, concatenat al missatge de tota l'obra de José Tarrazó. 'Conversaciones filosóficas sobre el ser humano' reunix la majoria de les emissions de ràdio del programa Proyección 2000, transcrites en esta obra. 
En l'obra apareixen algunes grans àrees de coneixement, relacionades amb la psicologia humana, com la por, l'enveja, els cels, l'alegria o el dolor, etc. Es podran trobar també capítols dedicats a explicar la relació de l’ésser humà amb la tecnologia, l'economia o com desenvolupar l'ètica professional. Un bon nombre d'emissions aborden l'origen de l’ésser humà i el pla evolutiu en el qual estem immersos. No van faltar tampoc programes dedicats a la creativitat plàstica i musical, així com la poesia i, per suposat, a la vida i el desenvolupament intel·lectual.
En Conversaciones filosófias sobre el ser humano es podran trobar també temes d'actualitat, tractats rigorosament, com ara la simbologia del 7. La setmana està composada per set dies, també són 7 els colors de l'arc de Sant Martí, i set les notes musicals. També es tractarà altre tema com la Lluna, sobre el qual existeixen dades que molt poques vegades s'han dit i és que en l'era Lemuria existia tres llunes sobre el planteta Terra i en l'era Atlanta, van quedar dos, i actualment sols queda una. Altre tema a tractar és la naturalesa invisible, les piràmides d'Egipte i del Perú o el Nadal. Si t'atrapa el simbolisme, et proposa varies converses des d'una perspectiva sobre el sentit del Nadal. "Ens amaguem en no obrir la ment a altres realitats? El cosmos que hi ha en tu necessita despertar i que siga el teu cor el que destil·le els pensaments i accions", conclou l'autor.