Els passats divendres 5 i dissabte 6 d'abril l'Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent va inaugurar amb magnificència la seua temporada 2019 com a orquestra resident en el teatre Echegaray d'Ontinyent amb una interpretació esplèndida del Requiem, de W.A.Mozart. L'esdeveniment es va saldar amb més de 900 assistents entre les dues passades, amb un ple absolut en la passada del dissabte.
Per a aquesta ocasió l'orquestra va ser acompanyada per el “Cor de cambra Discantus” i “Agrupació vocal Eduardo Torres”, que baix, la direcció de Robert Sellés, van oferir una interpretació magnífica de l'obra del geni de Salzburg.
Van destacar també les superbes intervencions dels solistes, la soprano Belén Roig, la mezzosoprano Adriana Mayer, el tenor Javier Reig i el baríton Giorgio Calenza, que amb les seues interpretacions carregades d'emoció van arrancar els aplaudiments del públic.
Per part seua, els joves integrants de l'Orquestra, dirigits per Edmundo Vidal, van oferir el millor de si mateixos en la realització de la partitura, una de les obres mestres de la música clàssica, per a obsequiar al públic amb una interpretació digna de les millors orquestres.