El Teatre Echegaray d’Ontinyent acull aquest diumenge 27 de juny a les 19:00 "Miedo", el nou espectacle del cantautor Albert Pla. La representació, que arriba d’haver-se representat a Buenos Aires, Madrid, Barcelona, Sevilla o Bilbao, proposa una fusió de música i teatre, amb elements multimedia, on es fa un repàs per tots els temors humans més quotidians. 
El regidor de Cultura, Alejandro Borrell, explicava que l’espectacle "ens endinsarà en un viatge íntim i molt personal, des de la infància fins més enllà de la sepultura, per les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix aquest fantasma que viu a la nostra ment alimentat pels nostres pensaments, la por, en un repàs fet des de la ironia". El regidor agraïa l’acollida a la cita cultural, que esgota les últimes entrades al pati de butaques i comença a omplir les d'anfiteatre.
Borrell també destacava l’aposta del Govern d’Ontinyent, una vegada més, per la cultura perquè "si durant els més durs de la pandèmia vam estar al costat del sector cultural amb la millora de la situació amb la pandèmia podem per fi gaudir presencialment d’espectacles com aquest de forma segura”. Les entrades es poden adquirir al preu de 16€ anticipada (i 20€ en taquilla) a través del web de Caixa Ontinyent, a la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara, o a taquilla 1 hora abans de l’espectacle.