La Sala Gomis d’Ontinyent acollirà aquest dijous 13 de juny un recital de piano dins el III Festival Internacional Iturbi de la Diputació de València i el seu cicle de recitals. En concret, eixe dia actuarà a les 20:00 hores a la Sala Gomis d’Ontinyent el músic italià Elia Cecino, últim guanyador del XXII Concurs Internacional de Piano de València Iturbi, qui ve d’actuar a l'Academia d’Espanya a Roma i actuarà el proper mes a la Casa della Música de Parma el proper 4 de juliol. 

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha anima a la ciutadania “a gaudir d’una actuació de primer nivell amb un artista jove de molta qualitat, en una actuació que gràcies a l’ajuda de Diputació de València podem posar a l’abast de la ciutadania amb entrada gratuïta”. Amb este recital, la Diputació vol divulgar la música, especialment la de piano, erigint-se com a plataforma per a nous valors de la interpretació, programar a grans intèrprets i referents per al públic amb el festival al mateix temps que mantenir viva la memòria de José Iturbi i a més de poder arribar a diferents localitats de la provincia. 

L’entrada és gratuïta amb la inscripció prèvia en https://iturbi.ontinyent.es i retirada de la invitació en la Casa de Cultura Palau dels Barons de Santa Bàrbara (en horari de 10:00 a 14:00 hores). Des de la Diputació, la Vicepresidenta 1ª de la institució provincial, Natàlia Enguix, i el diputat de Cultura, Paco Teruel, també animaven a la ciutadania d’Ontinyent i La Vall d’Albaida a gaudir d’esta cita cultural de caràcter internacional que arriba de la mà de la Diputació de València.