“Museus en Familia”, el cicle de tallers didàctics gratuïts posats en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, ha omplit els dos primers tallers didàctics, i ha obert inscripcions per a les seues properes dues edicions.

La regidora de Turisme i Museus, Mª José Alhambra, agraïa la bona acollida “a una activitat de dinamització del museu a través de la potenciació de l'oci educatiu familiar”. En concret, “Museus en Familia" inclou una activitat anomenada “Tie-Dye” i una visita guiada al museu, ubicat al nº6 del carrer Músic Úbeda. 
 
El "Tie-Dye" és un procés en el qual es nuen o lliguen els teixits i posteriorment es tinyen. Per a realitzar-ho es poden usar tints o colorants reactius, que es mesclen amb aigua a temperatura ambient càlida, emprant-se diferents materials com ara el clorur de sodi per a fixar el tint. Els xiquets i xiquetes participants s’emporten la samarreta sobre la qual treballen.

Les properes edicions seran els dies 15 i 29 juny de 11:30 a 13:00 hores, podent fer-se inscripcions totalment gratuïtes a visitesmuseu@fundaciomuseudeltextil.es, podent ampliar-se la informació al telèfon 962918228.