La Casa de Cultura d’Ontinyent acull fins al 15 de gener l'exposició itinerant "25 Vacances a Ovidi", que ret homenatge al cantautor alcoià Ovidi Montllor en el 25 aniversari de la seua mort. Amb el títol “25 vacances a Ovidi”, la mostra, organitzada a Ontinyent per l’Ajuntament i la Càtedra d’Art Contemporani Antoni Miró de la Universitat d’Alacant, exposa 25 obres d’altres tants artistes plàstics de la Comunitat Valenciana, i era visitada prèvia a la seua obertura pel regidor de Cultura, Àlex Borrell; i la Comissària de l’Exposició, Carme Jorques.
Àlex Borrell posava de relleu l’elevat valor i importància de moltes de les obres que es mostren, i anunciava que en breu la mostra rebrà la visita de part dels autors i autores, que al seu conjunt són un total de 12 dones i 12 homes d’estils diferents, entre els es troben la pròpia Carme Jorques, Neus Bou, Fuencisla Francés, Amèlia Masanet, Azorín, Castejón, Artur Heras o Antoni Miró.
Carme Jorques destacava la vinculació d’Ovidi a les Comarques Centrals i a Ontinyent, que definia com “una ciutat que fa una aposta exemplar per la cultura”, i posava de relleu la forma combativa i inconformista d’afrontar la vida que tenia l’artista, i la seua plasmació en les obres que s’exposen. La mostra, que arriba a Ontinyent després de ser exposada a Alcoi i Gandia, es podrà visitar amb aforament limitat a la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores i de dimarts a dissabte de 18:00 a 21:00. Romandrà tancada diumenges i festius.