Ontinyent tancarà aquest proper dissabte el cicle de concert de dj’s demandats per la ciutadania a l’última edició del procés “Ontinyent Participa”, amb una actuació al barri de Sant Rafel. El regidor de Joventut, Àlex Borrell, explicava que “es tracta d’una proposta musical organitzada a la petició de la ciutadania, que la va triar com la tercera opció més votada a l’última edició d’Ontinyent Participa, amb 2448 vots. És un cicle que a més ens està servint per dinamitzar diversos espais dels barris”.
En concret, l’actuació prevista estarà a càrrec de DJ Leek i DJ Perkio, tenint lloc des de les 23:00 hores al pàrquing de Cassià Fita-Parc de Sant Rafel. Cal recordar que el cicle també va incloure actuacions en abril al parking de la Sala Gomis, amb els Dj Nachot & J.Rubio; Dj Luis Torre; la Dj Ammyht i el duet de djs de l’Olleria “Philantropic”; en maig amb Alex Cortes DJ i DJ Backstage On Tour al parc de Benarrai; i en juliol amb la discomòbil jove “Cachondeo Party” a la Glorieta, amb DJ Javi Mengu i “Warm Up Fran Moncho”.
Àlex Borrell agraïa la bona resposta al cicle i animava a la ciutadania i especialment als i les joves “a gaudir d’esta quarta actuació, que com a les anteriors ocasions va a tenir accés totalment lliure, i en l’atractiu afegit que tindrà lloc al barri de Sant Rafel, que celebra aquest cap de setmana l’inici de les seues festes”, recordava.