El divendres 21 d'abril a les 19.30 hores el saló d'actes del Centre Cultural Caixa Ontinyent acollirà la presentació del llibre "720 retrats", del fotògraf ontinyentí Xavier Mollà i Revert. La presentació l'organitza l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida (IEVA).
A l'acabar la presentació es projectarà un audiovisual amb una selecció dels retrats del llibre amb música en directe a càrrec de l'oboista i professor de música, Xus Gandia. En companyia de la música, la professora Maru Micó llegirà alguns textos del llibre. L'acte estarà dirigit per la fotògrafa Jorja Mollà.
Tal i com l'autor explica, "es tracta de 720 retrats, un treball de retrat fotogràfic que abraça més de trenta anys de retrats d’estudi. Per a mi, l’acte de retratar a una persona és un acte de responsabilitat. Justament és el retrat el motor de la meua fotografia. Com ja és conegut, el meu estil de retrat és molt simple. Blanc i negre. I el/la model, preferiblement va vestida de negre i el fons també és del mateix color. Aquest és el meu retrat. Al llarg d’aquests anys he emprat el retrat per a fer diversos projectes fotogràfics i, a més a més, he anat fotografiant a gent del meu voltant. M’agrada tindre retratada a la gent amb la qual he tingut una relació d’amistat, familiar, etc".
L'any 2022, Xavier Mollà va complir seixanta anys i va pensar que estaria bé presentar l'edició d’un llibre (que en realitat són 3) d’unes cinc-centes pàgines cada llibre, en total, mil cinc-centes vint-i-dues pàgines per ser exactes, que contindran set-cents vint retrats. 
La xifra de 720 retrats té una explicació: en 2002, quan Xavier Mollà va complir quaranta anys, va fer el treball expositiu 480, que és el resultat de multiplicar 40 anys per 12 mesos. L’any 2012, amb el projecte audiovisual de fotografia i música en directe, va crear el projecte "600, Arxipèlag d’ànimes" i, ara, quan ha complit seixanta anys, en són 720, fent el mateix càlcul, per tant, el llibre inclou 720 retrats al llibre que ara es presenta.
L'ordre de com apareixen els retrats al llibre està basat en la data que ha fet el retrat, el primer en 1990, i el darrer en febrer de 2023.