Amb la tornada a la rutina, des del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, s’han représ les activitats i entre elles, trobem diverses novetats com són les càpsules formatives destinades a associacions i entitats ontinyentines que han organitzat des d’aquest organisme. 
L’ús i gestió de les xarxes socials, la igualtat i diversitat en l’àmbit associatiu i la gestió administrativa seran les tres primeres formacions que tindran lloc entre els mesos de setembre i desembre de la mà de professionals de l’àmbit. Aquestes formacions, totalment gratuïtes, tindran lloc en el Centre d’Innovació Cultural – CIC, al barri de Sant Rafel i per participar, cal inscriure’s contactant amb el mateix CLJO. 
Aquestes formacions se sumen a la presentació de la segona edició de la revista juvenil, la presentació de l’Estudi de l’Estat de les Associacions Juvenils i una xerrada al voltant dels trastorns de la conducta alimentària, junt amb l’activitat diària de l’oficina del CLJO com és la prestació de la Informació Juvenil.