Aquest cap de setmana s'ha celebrat l'AITEX Terra Trail, la primera carrera d'alta muntanya de les comarques de l'Alcoià, el Comtat, la Vall d'Albaida i la Marina Baixa. Més de 1.000 corredors han participat en les quatre modalitats de participació; 162km, 44km, 21km i 7km vertical.
En la modalitat Terra Pro, sobre 162 km, el guanyador ha sigut Enrique Alcaraz i en dones, Roser Nicolau. En la modalitat sobre 44 km, victòria per a Sebastián Ljungdahl i Alba Sanegre Chazarra.
En la modalitat Terra Expert, sobre 21 km, primera posició per a Bruno del Bou i Eli Anne *Dvergsdal. La victòria en Terra Vertical (4,5 km), va anar per a Alejandro Forcades Pujol i Eli Anne Dvergsdal
Tot i la meteorologia d'aquest cap de setmana, les quatre carreres s'han desenvolupat sense cap problema gràcies al dispositiu de punts de control, balises, avituallament i talls intermitents. Des d'AITEX agraeixen també al dispositiu de més de 400 voluntaris conformat per Protecció Civil, Creu Roja, Bombers i Policia Local. "El seu treball ha sigut determinant per a aconseguir que els participants pogueren portar a terme la seua carrera", destaquen.
Per al tancament d'AITEX Terra Trail, s'ha comptat amb la presència d'Alberto Belda, regidor d'esports de l'Ajuntament d'Alcoi; León Grau, president d'AITEX; Vicente Blanes, director general d'AITEX; David Miró, coordinador d'AITEX Terra Trail, així com d'altres representants de la corporació municipal d'Alcoi.