Este dimecres, 30 de novembre, el saló d'actes de la seu d'ATEVAL, a Ontinyent, acollirà la jornada tècnica 'Ecodisseny en el tèxtil', a les 9:30 hores. 
La jornada s'emmarca dins del conveni firmat entre ATEVAL i l'Ajuntament d'Ontinyent per al desenvolupament i consolidació de la línia de tèxtils sostenibles, tècnics i avançats. 
L'acte l'obrirà Salomé Beneyto, gerent d'ATEVAL i Rafael Lurbe, president de l'àrea d'Innovació de l'associació. Intervindran abans del descans David Allo, responsable de Sostenibilitat del Consell Intertextil Espanyol, amb la conferència 'Reptes i oportunitats de la indústria tèxtil espanyola en ecodisseny amb el marc legal europeu'; i Lucas Frochoso, director de Projectes en el grup d'Investigació de Sostenibilitat i Tecnologia de Materials de l'àrea d'I+D d'AITEX, amb la conferència 'Implementació de l'ecodisseny en la indústria tèxtil'.
Després del descans, el soci-director fiscal de Broseta Advocats, Enrique Vázquez, realitzarà la conferència 'Impost especial sobre els envasos de plàstic no reutilitzables' i Paula Cristóbal, responsable del disseny i desenvolupament de producte de Sepiia, intervindrà amb 'Cas d'èxit'. 
Pepe Serna, president del Consell Intertextil Espanyol, i Jorge Rodríguez, alcalde d'Ontinyent, tancaran l'acte.