Home Textiles Premium by Textilhogar aposta per la internacionalització del sector en la seua 50ª edició i amb la seua tornada a València, després de 5 anys celebrant-se a Madrid i dos sense certamen per la pandèmia. Empreses d'Ontinyent i la Vall d'Albaida estarán presents un any més en esta esperada edició.
La patronal ATEVAL-Home Textiles from Spain ha organitzat una missió inversa amb prop de 100 compradors, prescriptors d'interiors i premsa procedents de 44 païssos, a més de coordinar les agendes B2B en els stands de cada expositor durant els dies de la Fira. Esta campanya compta amb el suport d'IVACE Internacional i ICEX.
La trobada se celebra del 20 al 23 de setembre en Feria València junt a Feria Hàbitat València i Espacio Cocina SICI, i comptarà amb la participació de 82 expositors del tèxtil hogar i una oferta aproximada de 250 marques. "A les portes de la nova edició de l'única fira del tèxtil hogar en el nostre país, tot pareix indicar que les expectatives són bones i es preveu una gran acollida per part de les firmes més prestigioses i les tendes del més alt nivell nacionals i internacionals", destaquen des d'ATEVAL.
Esta missió inversa facilitarà la assistència d'un centenar de compradors i prescriptors internacionals procedents d'Alemanya, Austràlia, Àustria, Azerbaniyán, Bahréin, etc. A més, des d'ATEVAL es coordinaran les agendes B2B en els stands de cada expositor durant els dies de Fira. 
Així mateix, dins d'esta acció ja han confirmat la seua assistència al certamen mitjans de comunicació internacionals, concretament de Bulgària, Colombia, Irlanda, Itàlia, Colòmbia, Letònia, Lituània, Luxemburgo i Portugal.