La prestigiosa publicació norteamericana Best Lawyers, de reconeguda reputació a nivell internacional, dona a conéixer per aquestes dates de finals d'any, el llistat dels més acreditats despatxos d'advocats de tot el món. La seua publicació suscita l'interés i l'expectació per conéixer quins són aquells que han sigut reconeguts els seus mèrits i per tant, passen a formar part d'una relació que a Espanya que es publica en la pàgina web de Best Lawyer (https://www.bestlawyers.com/current-edition/spain).
Un altre any consecutiu, Best Lawyers edició 2023 Espanya ha inclòs en l'àrea de pràctica de Dret d'Insolvència i estructuracions (“Insolvency and Reorganization Law”) com a millor advocat a Jaime Bernabeu Sanchis, soci director de Bernabeu Abogados.
L'advocat d'Ontinyent, novament, ha sigut nominat i guardonat amb aquest premi que atorga el directori internacional més conegut i respectat en el camp de l'advocacia. Des que va ser inclòs per primera vegada en 2009, Jaime Bernabeu Sanchis, per dècim tercer any, es posiciona en la llista de millors advocats de l'any en l'àrea pràctica d'Insolvència i estructuració empresarial a la regió de València.
El directori de Best Lawyers, de manera anual, publica els millors talents legals en més de 76 països al voltant del món i dins de cada país es divideix en regions geogràfiques i àrees de pràctica. Per a ser nominat és necessari exercir la pràctica professional durant almenys 10 anys per a acreditar impremta legal en la comunitat de l'advocacia i, especialment, la seua àrea de pràctica. En el cas de Jaime Bernabeu porta en exercici 38 anys en l'exercici de la professió de l'advocacia, a més de comptar amb experiència dilatada com a administrador concursal i en àmbit docent en aquesta matèria.
L'elecció dels guardonats es realitza sobre la base de la votació que efectuen companys de professió en funció de la valoració, que, de forma totalment confidencial, voten als candidats que consideren mereixedors de tal distinció, segons la qualitat dels serveis legals prestats i les seues aptituds professionals. Suposa una recompensa a la seua trajectòria, la seua dedicació a aquest camp, especialment, tenint en consideració que ha sigut objecte de constants canvis legislatius.