Obra Social de Caixa Ontinyent i la Universitat Politècnica de València, en el seu campus d'Alcoi, han posat en funcionament el “Design Factory”, un espai destinat a la fabricació digital que pretén promoure la investigació entre els estudiants i permetre l'aplicació dels seus coneixements acadèmics en pràctiques reals. 
Este espai forma part de l'Aula d'empresa Caixa Ontinyent, que l'entitat va iniciar en 2014 a través de la seua Obra Social, i en la qual ha realitzat una inversió de 45.000 euros.
El “Design Factory” compta amb maquinària molt diversa: dues impressores 3D professionals amb diverses funcions, un traçador de tall per a fabricar logotips i vinils dissenyats i equipament per a escanejat tridimensional.
Està integrat en l'espai “Generación Espontánea”, format per una sèrie de laboratoris oberts a estudiants amb l'objectiu que puguen dur a terme els seus projectes de forma autònoma o guiada i que anirà ampliant-se en els pròxims anys.
Així, es pretén augmentar aquesta oferta amb un sistema de gravat i tall per làser, una màquina d'impressió 3D en gran format, i una fresadora de Control Numèric, entre d’altres.
En l'acte d'inauguració han estat presents el Rector de la UPV, Francisco J. Mora, el Director del Campus d'Alcoi, Juan Ignacio Torregrosa, i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell.
El Rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco J. Mora, ha mostrat la seua satisfacció en visitar les noves dependències d'aquest Desing Factory i ha posat en valor la importància que entitats com Caixa Ontinyent i la seua Obra Social recolzen iniciatives destinades a fomentar les noves tecnologies, ajudant alhora el treball diari dels nostres Grups de Generació Espontània.
Per la seua banda, el Director del Campus, Juan Ignacio Torregrosa, ha agraït al President de Caixa Ontinyent la seua aposta decidida per recolzar aquest tipus de projectes que avui veuen la llum gràcies a la signatura de l'Aula Caixa Ontinyent.
Finalment, el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, s'ha mostrat orgullós per esta presència en el Campus d'Alcoi “que es va iniciar fa tres anys amb aquesta Aula d'empresa destinada al laboratori de Generació Design Factory i que, sens dubte, va a contribuir en la millora de la formació i experiència dels nostres estudiants. Aquests projectes demostren que mirem cap a un futur que necessita constantment de renovació i en el qual els nostres joves seran la clau del canvi que afrontarem els pròxims anys. Des de Caixa Ontinyent som conscients que la millora formativa repercutirà positivament en el benestar general de tots”.