És evident que les mascaretes han passat a formar part del nostre dia a dia. Si eres dels que et preocupes pel correcte ús de les teues mascaretes reutilitzables, segur que en algun moment t'hauràs preguntat si els estàs donant un bon ús. Fins ara no tenies resposta a estes preguntes:


Quantes vegades m'he posat aquesta mascareta?


• Esta és la mateixa mascareta que em vaig posar ahir?


• Quant de temps l'he utilitzada cada vegada?


• He sobrepassat el temps d'ús de la mascareta?


• Quantes vegades l'he rentada?


• Quant li queda de temps útil a esta màscara?


A nosaltres també ens inquietava, per això hem desenvolupat la solució que tot fabricant de mascaretes reutilitzables hauria d'implantar en les seues mascaretes, el ITL EPIs®.
La resposta a estes preguntes te la dóna la nostra solució d'identificació unitària de mascaretes, ITL EPIs® (Identificació, Traçabilitat i Localització d'Equips de Protecció Individual, peces laboressis i esportives), és una aplicació que s'instal·la fàcilment en els Telèfon intel·ligent Android i que els fa capaços de llegir una xicoteta etiqueta col·locada en la mascareta.

Esta etiqueta disposa de tecnologies d'identificació unitària com NFC, RFID i QR i això ens permet distingir-la de qualsevol altra, encara que visualment siguen iguals, així disposem de la informació de traçabilitat de cada mascareta individualment amb només acostar el telèfon intel·ligent a l'etiqueta. 
Saber quan va ser l'última vegada que la vas utilitzar, quant temps de vida útil li queda o quantes rentades té cadascuna de les teues mascaretes és ara senzill instal·lant-te una app gratuïta en el teu telèfon intel·ligent.
A més d’estes utilitats per a l'usuari de les mascaretes, el sistema ITL EPIs® disposa de tot un aplicatiu web amb funcionalitats que li permeten al fabricador conèixer la traçabilitat de les mascaretes, des de la seua fabricació, fins a la distribució i venda. 
També disposem de l'opció de que tu mateixa identifiques les teues mascaretes amb una etiqueta amb termo adhesiu higiènic que és la que identifica de manera inequívoca cadascuna de les teues mascaretes.
El sistema ITL EPIs no és només aplicable a les mascaretes, també s'utilitza en les bates, roba laboral, peces esportives i tot aquell equipament que necessitem tindre controlat i amb un històric de traçabilitat unitària, sobretot el nombre de vegades que l'hem rentat i quan va ser l'última vegada que es va rentar o va higienitzar.
En TAG INGENIEROS, et facilitem solucions senzilles en moments complexos. L'única pregunta a la qual la nostra tecnologia no pot respondre és si la mascareta et combina amb la roba que portes, això t'ho deixem a tu.