L’associació de Comerços i Serveis IN d’Ontinyent, membre de Confecomerç, i amb la col·laboració de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Treball, ha arrancat el mes de setembre amb un “Campus 360 per a comerços: Programa d’activació i desenvolupament” dirigit a pymes i micropimes locals. Aquesta iniciativa, té com a objectiu la millora de la gestió dels negocis participants, així com l’atracció de nous clientes i l’actualització i optimització dels canals de venda.
Actualment, són moltes les incerteses que envolten el context econòmic, i amb això els moviments que afecten a la demanda i la decisió de compra dels clients finals. Davant esta situació, Comerç IN, membre de la Confederació del comerç d’Alacant, Castelló i València, de la mà d’ESIC Business&Marketing School, ha donat l’oportunitat als seus associats i associades a realitzar este Campus valorat en més de 1.600€ de forma gratuïta.
L’itinerari formatiu consta de 44 hores de formació presencial, amb acompanyament i assessorament individual i online al comerciant, amb l’objectiu que els comerços participants siguen més rentables, atractius i competitius, i descobreixen les oportunitats que ofereix l’entorn actual, amb la finalitat que s’adapten a ell, milloren la imatge i gestió i atraguen nous perfils de consumidors.
El Campus ha començat este dilluns, i ha comptat amb la presència de la Secretària General de Confecomerç, Amparo Barroso, qui ha apuntat que “s’ha d’aprofitar l’oportunitat que brinda formar part d’una associació professionalitzada com Comerç IN, membre de Confecomerç, destacada en el panorama associatiu per les seues iniciatives i projectes de futur”, i la gerent de l’associació, Marissa Nacher, qui apuntava la “importància d’estar preparat i format per afrontar noves situacions que ens imposa el context econòmic, i adaptar-se als canvis amb criteri i determinació”.
Per la seua banda, la presidenta de l’entitat, Ana Ferrero, ha remarcat que s’han esgotat les places del curs, la qual cosa demostra pro activitat per part dels comerciants locals i voluntat per continuar treballant i esforçant-se per oferir el millor dels establiments ontinyentins. I els comerciants participants valoren positivament aquest tipus d’iniciatives, donat el nivell formatiu del Campus, així com l’oportunitat gràcies a la gratuïtat del programa.
El Campus té lloc en les instal·lacions municipals de la Casa de la Cultura dels Barons de
Santa Bárbara, gràcies al conveni de col·laboració de l’associació amb l’Ajuntament
d’Ontinyent.