Arriba un nou cicle de Monday AITEX Webinars, la programació gratuïta de webinars que AITEX realitza des de fa més de tres anys. Són formacions online i gratuïtes en les quals s'oferix informació especialitzada i de qualitat dirigida exclusivament a empreses. 
Gràcies a l'èxit de les últimes edicions, AITEX seguix apostant pel desenvolupament i progrés del teixit empresarial nacional. Aporta informació de valor relacionada amb els sectors d’aplicació en els quals treballa, així com dels últims avanços en investigacions i projectes I+D.
Els webinars es realitzaran tots els dijous a les 16:00 hores i són impartits per experts i professionals de les tres grans àrees que conformen AITEX: laboratoris, I+D i formació. A més, també són convidats grans professionals de diferents sectors empresarials. En esta edició van a realitzar-se dos webinars dedicats als informes generats en la fira ITMA, es comptarà amb la presència d'Alejandro Garrido, Business Development Manager en Google i de dos especialistes de Kantar Worldpanel.  
En http://www.aitex.es/mondayaitexwebinars/ les empreses poden consultar el programa complet dels webinars i inscriure's. Les places són limitades.