Fundació Caixa Ontinyent oferirà esta vesprada “Las cosas fáciles”, una obra de teatre per a fomentar la cultura financera entre els majors, escenificada per la companyia nacional de teatre de Blanca Marsillach. 
La representació, que tindrà lloc en el Centre Cultural Caixa Ontinyent prèvia invitació, suposa una acció més del programa d'educació financera de la Fundació per a millorar la cultura financera entre tots els públics. Una labor de formació i difusió que ha permés que, des de la seua posada en funcionament, hagen accedit al programa més de 120.000 persones. 
Esta comèdia teatral pretén donar visibilitat a la bretxa digital i financera dels majors a Espanya i potenciar la seua formació, per a garantir la seua independència i autonomia en la gestió de les finances personals, així com prendre consciència sobre els riscos existents en matèria de ciberseguretat i saber afrontar-los amb confiança. 
El projecte teatral, escrit i dirigit per Alberto Velasco, naix des del sector CECA (Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvi) a través de Funcas Educa, i es va presentar el passat 26 d'octubre a Madrid apadrinat per l'actor Antonio Resines i l'ex esportista Fernando Romay. Està previst que realitze una gira nacional, que comença hui a Ontinyent, i està protagonitzada per les actrius Cristina Izquierdo i Sila Sicília
L'educació financera és un dels pilars de la Fundació Caixa Ontinyent, i un dels programes més significatius. Està dirigit a tots els públics, donant especialment importància a l'atenció i formació de les persones majors, oferint-los contínuament eines per a millorar la seua autonomia.