L’Ajuntament d’Ontinyent impulsa un projecte de formació específica per a empreses i emprenedors a través de "píndoles formatives" a través de COEVAL. El format escollit per a aquest projecte es basa en estes “píndoles" enteses com una acció formativa amb una durada de entre una hora i mitja i tres hores, que va dirigida a desenvolupar un tema molt específic i concret. 
El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, destacava que "aquest nou projecte és una aposta més del Govern d’Ontinyent per la nostra indústria i pel nostre teixit empresarial" i recordava que durant "l’emergència sanitària hem impulsat diverses accions que permeteren a les nostres empreses fer front a la crisi com són les ajudes a autònoms i PIMES o generar noves oportunitats de negoci a través del clúster tèxtil sanitari. Si impulsem les nostres empreses estem impulsant la nostra economia local i alhora aconseguim mantindre i generar llocs de feina", manifestava. 
El projecte no oferirà una formació genèrica ni global, sinó que es centrarà en oferir solucions concretes. En aquest sentit, la formació que començarà el proper 13 d’octubre i s’estendrà fins el proper 12 de novembre oferirà preparació en màrqueting i comunicació centrada en el branding (dimarts 13 d’octubre de 15:00h a 17:00h) i en el gestor de continguts Prestashop (dijous 15 d’octubre de 15:00h a 17:00h). Així mateix, també s’ha inclòs formació de teletreball saludable (dijous 29 d’octubre de 16:00h a 18:00h) així com eines per a millorar l’eficiència i productivitat durant el teletreball (dimarts 27 d’octubre de 16:00h a 18:00h). D’altra banda, s’impartirà formació enfocada a la innovació i la indústria 4.0 centrada en la realitat augmentada aplicada a tasques de manteniment industrial (dimarts 10 de novembre de 16:00h a 18:00h) i en com es pot innovar en les negocis (dijous 12 de novembre de 16:00h a 18:00h).
Així mateix, després de cada bloc formatiu s’ha inclòs una sessió de tutorització (dijous 22 d’octubre, dijous 5 de novembre i dijous 19 de novembre) on es podran resoldre dubtes i/o resoldre un cas pràctic a debatre. 
La formació és totalment gratuïta i no presencial davant la situació sanitària on s’habilitarà un espai virtual.   Les persones interessades poden inscriure’s a través del següent enllaç: https://bit.ly/36yFf8s en tantes "píndoles formatives" com desitgen.