Home Tèxtils Premium by Textilhogar obri dijous dia 7 la que serà la major de les seues tres edicions i la que més oferta reunisca, amb la presència confirmada de 171 empreses i  marques expositores. La cita, que s'ha consolidat en tres anys com a principal aparador del sector en el nostre país, estrena ubicació en la Caixa Màgica de Madrid, un versàtil i modern recinte que ha permès ampliar fins a un 34% la superfície expositiva perquè els expositors puguen mostrar més varietat i marques representades.
D'aquesta manera, mentre les empreses expositores s'han incrementat lleugerament, l'oferta final de signatures i marques pròpies i representades ha crescut exponencialment fins a ser molt més nombrosa que les edicions anteriors.
Tot açò ha despertat l'interès tant dels professionals nacionals -atrets per l'única fira 100% especialitzada en el sector que se celebra en el nostre país- com pels compradors internacionals.

En aquest sentit, dins de la campanya d'invitació de compradors internacionals, coordinat per la patronal tèxtil ATEVAL – Home Textil from Spain i que compta amb el suport d'IVACE Internacional i ICEX, està confirmada la visita des del dijous de professionals procedents de 30 països diferents, dels quals destaquen tant mercats madurs com a emergents i de gran projecció de negoci com Armènia, Azerbaidjan o Kazakhstan. A més, la cita també rebrà la visita d'un grup de periodistes internacionals procedents de països com Estats Units, Itàlia, Kazakhstan, Líban, el Marroc i Rússia.


Novetats i tendències

La cita es converteix en una plataforma on les empreses i marques expositores mostraran les novetats i noves col·leccions per a la pròxima temporada. Teixits tecnològics, estampats, motius florals i noves aplicacions tèxtils són algunes de les tendències que s'apunten en el sector i que tindran la seua mostra en la zona exclusiva ‘Trends’, en el qual la fira avançarà les quatre grans tendències per a la pròxima temporada.

El certamen obrirà les seues portes dijous fins al dissabte en la Caixa Màgica de Madrid, en horari de 10:00 a 19:00 hores (18:00 hores el dissabte). La fira reuneix una completa oferta de roba de llar (llit, bany, cuina i taula), catifes i moquetes, complements de decoració i regal, teixits de tapisseria i decoració, cortines i accessoris, editors tèxtils i associacions i organismes del sector. El perfil de visitant és 100% professional, com a tendes, grups de compra, fabricadores de mobles, decoradors, prescriptores i interioristes. La cita està organitzada per Fira València al costat de la patronal tèxtil ATEVAL – Home Textil From Spain.