Des de hui i fins al pròxim 26 de novembre, la plaça de la Concepció acull l'exposició "Tecnorevolució", de l'Obra Social La Caixa. Es tracta d'una mostra que pretén reflectir les sinergies de les tecnologies convergents, la qual cosa ha produït una autèntica revolució en els avanços tecnològics. 
L'exposició, que és interactiva, dóna a conèixer al visitant els avanços en nanotecnologia, biotecnologia, tecnologies de la informació i de les comunicacions i les ciències cognitives. Moure una bola amb el poder de la ment, endevinar mitjançant un ordinador com es propaga un virus i es produeix una pandèmia, veure com un robot interactua amb el visitant i reacciona davant els seus moviments són algunes de les activitats que inclou l'exposició.


Durant la inauguració, el DAN de zona de la Caixa, Jorge Balbastre, va destacar que el poder portar aquesta exposició a Ontinyent "confirma el compromís de La Caixa amb Ontinyent i la comarca", al mateix temps que va recordar que Obra Social La Caixa destina 25 milions d'euros a diferents projectes a la Comunitat Valenciana.

Tant el regidor d'Educació, Óscar Borrell, com l'alcalde, Jorge Rodríguez, van coincidir a destacar "l'alta qualitat pedagògica d'una exposició com aquesta", així com el seu valor perquè els visitants, especialment els escolars, coneguen els últims avanços tecnològics i puguen desenvolupar el seu caràcter innovador i emprenedor.

Fins al moment són ja 14 les visites concertades amb centres escolars de la ciutat. Per a poder concertar una visita els centres escolars o altres col·lectius poden telefonar al 902 906 666. L'horari de visites de l'exposició és de 9:30 a 13:30 i de 16:00 a 21:00 hores, de dilluns a divendres; i dissabtes i diumenges d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00 h.