La marca de peces tècniques esportives Lurbel ha rebut el segell de PIME Innovadora que atorga el Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat. 
PIME innovadora
Aquest segell és un reconeixement públic al compromís de la marca per la innovació i la recerca, tant en el desenvolupament de nous productes com en les tecnologies tèxtils que incorpora. Per a fer realitat aquest compromís, les instal·lacions de la marca a Ontinyent, (València), són un laboratori tèxtil de noves peces esportives, que compta amb maquinària tèxtil d'última generació i un equip humà amb 25 anys d'experiència en el sector. 
Una PIME entre multinacionals
Els germans Lurbe, al capdavant de l'empresa des dels seus orígens en 1992, valoren molt positivament el que representa aquest segell per a la marca, que a través de la innovació s'està consolidant en un segment tan marquista com el de les peces esportives tècniques, en el qual destaquen les grans multinacionals. 

Made in Spain
El made in Spain és una dels senyes d'identitat de la marca, que fabrica de forma interna el 100% de les seues peces esportives en les seues instal·lacions a Ontinyent (València), generant ocupació directa a 40 persones.
Quant a les vendes, les exportacions suposen actualment més de la meitat de la seua facturació total, i està present en països com Portugal, Andorra, França, Alemanya, Regne Unit, Suïssa, Itàlia, Hong Kong, Perú i Xile. A Espanya la marca està implantada en prop de 700 punts de venda.