El Congrés Go Global, cita de referència en internacionalització de les pimes valencianes, organitzat pel Consell de Càmeres de Comerç CV, la conselleria d’Economia Sostenible, a través de IVACE Internacional i ICEX España Exportación e Inversiones, ha congregat més de 1.200 pimes al llarg de dos jornades, entre assistents presencials i virtuals.
Ponents de primer nivell, experts en mercats internacionals, compradors estrangers, entitats financeres i responsables de la Xarxa Exterior d’IVACE i ICEX han ficat a disposició de les pimes valencianes tot els seu coneixement i ferramentes per al desenvolupament i la internacionalització d’empreses. El Go Global es consolida com la trobada més important de les xicotets i mitjanes empreses de la Comunitat Valenciana en l’àmbit de la internacionalització.  
Així, el VI Congrés Go Global que ha recuperat el seu caràcter presencial des de l’Escola de Negocis Lluís Vives i que s’ha pogut seguir també per streaming, ha comptat amb conferències i taules de debat empresarial, a més d’un espai dedicat a explorar possibilitats de finançament i una sala per conéixer les oportunitats que ofereix Europa, sempre en matèria d’internacionalització.
Al llarg d’este segon i últim dia de Go Global s’ha parlat d’estratègies de sostenibilitat vinculades a la internacionalització d’empreses com Leroy Merlin o Grefusa. També s’ha desenvolupat una taula de debat empresarial amb responsables del Grup Iñesta, NOB166, Vicky Foods o la firma International Technology 3D Printers, moderats pel Club d’Empreses Responsables i Sostenibles.
Més tard, s’ha presentat l’Estratègia ‘Horizonte África’ i una posterior taula de debat amb firmes com IDRICA, BOMBAS IDEAL o LABERIT.   
Reunions amb la Xarxa Exterior i amb empreses importadores
En estos dies de congrés i trobades s’han confirmat més de 650 reunions de treball, una xifra que augmentarà al llarg de la jornada de hui. Les empreses han respost a la convocatòria i han mantés un total de 350 reunions amb la Xarxa Exterior de l’IVACE. Per països, destaca l’interés despertat per les antenes situades en països europeus com Alemanya, França, Regne Unit, amb el major nombre de reunions. També destaca l’interés despertat per Emirats Àrabs fora d’Europa.
Per la seua part, les empreses importadores han mantés una completa agenda de contactes amb prop de 300 reunions de negoci, que en molts casos es van materialitzar en futurs acords comercials a mig termini.  
El Congrés Go Global tanca esta VI edició amb gran èxit de participació, consolidant així la utilització d’un format híbrid que ha facilitat a les empreses de la Comunitat l’assistència a les diferents activitats del Congrés.